Enquete

Na de twee succesvolle natuurfilms ‘De Nieuwe Wildernis’ en ‘Holland, Natuur in Delta’ wordt dit jaar de trilogie over de Nederlandse natuur afgesloten met een derde bioscoopfilm die in het teken zal staan van de natuur in de stad. De film ‘De Wilde Stad’ verschijnt in november in de bioscoop.

Net als bij de voorgaande twee films wordt een lesprogramma ontwikkeld voor basisscholen. Ook zullen we, net als bij de vorige film, in september weer een leuke filmwedstijd (challenge) voor scholen presenteren. De challenge bij de film Holland, natuur in de delta had als thema deltanatuur. De challenge bij De Wilde Stad gaat over het filmen van de dieren en planten direct rond de school. De korte clips/filmpjes die door scholen, klassen/leerlingen worden ingezonden maken kans op mooie prijzen en een prijsuitreiking met een vertoning van de film De Wilde Stad.

Om deze challenge tot een succes te maken maken we graag gebruik van uw hulp. Dit kunt u doen door de onderstaand vragenlijst in te vullen.

Vragen met een * zijn verplicht.
  • De volgende vragen kunt u overslaan indien u niet meegedaan heeft aan de voorgaande challenge behorende tot de film ‘Holland, natuur in Delta’.